"єВідновлення": гроші на ремонт житла можна отримати ще через три банки

Де відкрити картку, щоб отримати гроші на ремонт пошкодженої оселі.
"єВідновлення": гроші на ремонт житла можна отримати ще через три банки
Гроші на ремонт житла можна отримати через ще три банки / Getty Images

Державна програма "єВідновлення" допомагає українцям відновлювати домівки, які постраждали від російської агресії. Тепер картку для виплат можна відкрити також в Ощадбанку, "Банку Восток" та "Банку Кліринговий Дім". Про це повідомила пресслужба "Дії".

Читайте також:

Зазначається, що відкрити картку можна онлайн або офлайн у відділенні банку.

"Подайте заяву про виплату "єВідновлення" за декілька кліків у "Дії" й отримайте кошти від держави. Розраховуйтеся за послуги з ремонту та будівельні товари в магазинах-учасниках програми", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Окрім нових банків, картку "єВідновлення" можна відкрити в застосунку ПриватБанку, monobank, ПУМБ, А-Банку, Sense Bank, Райффайзен Банку, izibank, sportbank та Акордбанку. 

Українці подали через "Дію" вже понад 36 тисяч заяв про "єВідновлення". Понад 7 тисяч заявників отримують кошти на загальну суму понад 580 млн гривень. За ці гроші громадяни відновлюють домівки: купують будматеріали та ремонтують покрівлю, вікна, двері тощо. 

Раніше ми писали, що Кабінет Міністрів ухвалив зміни до програми "єВідновлення", що дозволяють виплатити компенсацію людям, які вже зробили ремонти пошкодженого житла власним коштом.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK