В Україну дедалі активніше повертаються люди: пасажиропотік залишається на високому рівні

Кількість громадян, які перетинають кордон на в’їзд в Україну, переважає над тими, що виїжджають.
В Україну дедалі активніше повертаються люди: пасажиропотік залишається на високому рівні
Ілюстративне фото / dpsu.gov.ua

У серпні 2023 року кордон України перетнули вже майже 1,9 млн громадян. 85% становлять українці. Про це повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

"Загалом пасажиропотік залишається на досить високому рівні. При цьому кількість громадян, що зараз перетинають кордон України на в'їзд, продовжує переважати, на відміну від початку літнього сезону, коли більше осіб слідувало за кордон", - йдеться в повідомленні.

У ДПСУ прогнозують, що така динаміка пасажиропотоку щодо кількісних показників перетину й напрямків руху триматиметься принаймні до кінця літа.

Читайте також:

Зазначається, що в будні прикордонники оформлюють близько 120 тисяч громадян на в'їзд та виїзд з України. У вихідні ця цифра може зростати до 140 тисяч громадян за добу. Половина пасажиропотоку припадає на ділянку кордону з Республікою Польща.

Загальна інтенсивність пасажиропотоку за 7 місяців цього року збільшилась на 3% порівняно з аналогічним періодом 2022 року.

Раніше ми писали, що після сплеску виїздів з України на початку повномасштабної війни різниця між кількістю людей, що виїхали й повернулися, становить лише 2,4 млн громадян.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK