На Одещині ліквідували канал переправлення ухилянтів за кордон: скільки коштувала "послуга"

Ділки підбирали охочих незаконно перетнути кордон, виготовляли для них документи та переправляли до Молдови.
На Одещині ліквідували канал переправлення ухилянтів за кордон: скільки коштувала "послуга"
На Одещині ліквідували канал переправлення ухилянтів через державний кордон / dpsu.gov.ua

На Одещині затримали злочинне угруповання, яке займалося незаконним переправленням осіб через державний кордон. Про це повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

Зазначається, що двох злочинців було затримано в місті Одеса та селищі Сарата. Попередньо встановлено, що ділки здійснювали підбір охочих незаконно перетнути кордон, виготовляли для них документи, що надавали право для проїзду транзитної ділянки траси М-15 ("Одеса - Рені"), а потім безпосередньо переправляли їх до Молдови.

"За такі послуги вдячні клієнти сплачували кошти в розмірі від 4,5 до 5 тисяч доларів США", - йдеться в повідомленні.

Під час обшуків двох квартир та двох транспортних засобів правоохоронці виявили 5 мобільних телефонів, за допомогою яких здійснювалася протиправна діяльність, грошові кошти в розмірі майже 14 тис. гривень, понад 2 тис. доларів США та готові документи для проїзду транзитної ділянки траси "Одеса - Рені".

Читайте також:

Наразі організаторів незаконного переправлення осіб через державний кордон України затримано. Транспортні засоби, кошти та документи вилучено встановленим порядком. Триває досудове розслідування.   

Раніше ми писали, що в Запоріжжі викрили злочинну схему ухилення від мобілізації, яку організував колишній керівник Територіального центру комплектування та соціальної підтримки регіону через своїх колишніх підлеглих.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK