В Україні підготували план дій на випадок довготривалих відключень світла, - МВС

Головною метою є своєчасне реагування на всі надзвичайні ситуації, що відбуватимуться в країні.
В Україні підготували план дій на випадок довготривалих відключень світла, - МВС
Ілюстративне фото / Getty Images

В Україні підготували план дій у разі довготривалих відключень електроенергії, спираючись на досвід минулого року. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Читайте також:

Він розповів, що було проведено перше засідання Координаційного штабу з оперативного реагування та забезпечення нормальних умов життєдіяльності населення під час можливих відключень електроенергії. 

За словами міністра, головною метою є своєчасне реагування на всі надзвичайні ситуації, що відбуватимуться в країні. У Ситуаційному центрі МВС працюють аналітики, які прораховують можливі загрози та сценарії реагування.

Читайте також:

"Ми заходимо у складний осінньо-зимовий період, до якого маємо бути готові на всіх напрямках. Спираючись на минулорічний досвід, ми вже підготували план дій у разі довготривалих відключень електроенергії", - зазначив очільник МВС.

Він пояснив, що серед переліку заходів посилені патрулювання груп поліції, забезпечення генераторами медичних закладів та об’єктів критичної інфраструктури, функціонування Пунктів незламності.

Читайте також:

"Це далеко не вичерпний перелік заходів. Ми знаємо, як реагувати на такі виклики", -додав Клименко.

Раніше ми писали, що в Україні можуть заборонити відключати світло громадянам, які належать до вразливих категорій населення.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK