Двійня за $4000: киянин купив фальшиві документи на дітей, щоб виїхати з України

Щоб виїхати в Румунію, подорожуючий надав свідоцтва про народження трьох дітей.
Двійня за $4000: киянин купив фальшиві документи на дітей, щоб виїхати з України
Ілюстративне фото / dpsu.gov.ua

У пункті пропуску "Солотвино" прикордонники Мукачівського загону викрили 45-річного чоловіка, який вдавав багатодітного батька. Він купив фальшиві документи на дітей, щоби виїхати з України. Про це повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

Щоб виїхати в Румунію, подорожуючий надав свідоцтва про народження трьох дітей. Згідно з документами в чоловіка 16 вересня народилася в Молдові двійня. 

"Однак, прикордонники з'ясували, що молдовські свідоцтва про народження є фальшивками. Пред'явник зізнався, що придбав їх за $4000", - йдеться в повідомленні.

Ще один 45-річний киянин намагався незаконно виїхати в Угорщину через пункт пропуску "Косино", придбавши собі хворобу хребта. Під час перевірки довідки військово-лікарської комісії та тимчасового посвідчення військовозобов'язаного прикордонники виявили ознаки підробки документів.

Читайте також:

За вказаними фактами прикордонники надіслали повідомлення до Нацполіції в Закарпатській області про виявлення в діях українців ознак злочину, передбаченого ст. 358 ККУ.

Раніше ми писали, що на кордоні в Закарпатській області затримали 22-річного чоловіка, який вдавав "багатодітного батька". Так він хотів виїхати з України.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK