У Румунію на надувних "пончиках": на Закарпатті затримали ухилянтів

Ухилянти хотіли переплисти Тису на надувних "пончиках".
У Румунію на надувних "пончиках": на Закарпатті затримали ухилянтів
На кордоні з Румунією впіймали ухилянтів / dpsu.gov.ua

На Закарпатті прикордонники затримали ухилянтів, які збиралися перепливати Тису на надувних колах у вигляді "пончиків". Про це повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

Так, пізно ввечері прикордонники помітили чотирьох людей, які швидко рухалися в бік кордону. Зловмисників, двоє з яких несли надувні кола, затримали. Правопорушниками виявилися двоє неповнолітніх жителів Закарпаття, один житель Кіровоградщини та один житель Сумщини.

"Неповнолітні хлопці віком 15 та 16 років зізналися, що за винагороду в 100 доларів пристали на пропозицію свого односельця провести двох невідомих їм чоловіків до річки Тиса та вказати напрям руху в Румунію", - розповіли в ДПСУ.

Самі ж ухилянти мали заплатити організаторам схеми $5000 та $3500.

Читайте також:

Наразі особу організатора переправлення через кордон чоловіків встановлено. Щодо виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 332 ККУ, прикордонники направили повідомлення до Нацполіції.

Раніше ми писали, що в Одеській області нейтралізували міжнародне злочинне угруповання, яке нелегально переправляло за кордон громадян призовного віку. Для прихованого перевезення ухилянтів автошляхами регіону фігуранти використовували автомобіль швидкої допомоги з медичним екіпажем.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK