Завдав держбюджету 25 млн грн збитків: викрито заступника голови РВА на Львівщині

У квітні 2022 року посадовець придбав за державні кошти резервуари для зберігання пального за штучно завищеною вартістю.
Завдав держбюджету 25 млн грн збитків: викрито заступника голови РВА на Львівщині
Правоохоронці викрили заступника голови РВА на Львівщині / ssu.gov.ua

Правоохоронці викрили на злочинній діяльності ексочільника одного з навчальних центрів Національної гвардії. Наразі він обіймає посаду першого заступника голови районної військової адміністрації на Львівщині. Посадовець завдав бюджету України понад 25 млн грн збитків. Про це повідомили в Службі безпеки.

Читайте також:

Перебуваючи командиром військової частини Нацгвардії, у квітні 2022 року посадовець придбав за державні кошти 72 резервуари РГС-50 для зберігання пального за штучно завищеною вартістю.

Встановлено, що військова частина придбала відповідні цистерни за майже 64,5 млн грн, хоча ринкова вартість резервуарів становила 39,3 млн грн. Таким чином незаконна діяльність фігуранта призвела до завдання збитків оборонному бюджету України на понад 25 млн грн.

За даними слідства, посадовець уклав цю угоду, незважаючи на те, що декілька підприємств запропонували йому вигідніші умови щодо строків постачання та оціночної вартості РГС.

Читайте також:

На підставі зібраних доказів чиновнику повідомили про підозру за ч. 4 ст. 425 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує до 8 років тюрми.

Раніше ми писали, що колишньому директору КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва" повідомили про підозру за фактом службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK