На Київщині збільшать кількість блокпостів та перевірятимуть громадські місця

Перевірці підлягатимуть місця скупчення людей: торгові центри, супермаркети, вокзали, медичні заклади тощо.
На Київщині збільшать кількість блокпостів та перевірятимуть громадські місця
Ілюстративне фото / Getty Images

З 28 грудня 2023 року по 6 січня 2024 року в Київській області посилюються контрдиверсійні та безпекові заходи. Зокрема, збільшується кількість блокпостів. Таке рішення було ухвалено на раді оборони Київщини. Про це повідомили в Telegram-каналі Київської ОВА.

Читайте також:

Уточнюється, що заходи проводитимуться за участі СБУ, Нацполіції, Нацгвардії та 114 окремої бригади тероборони. 

"На Київщині збільшується кількість блокпостів. Перевірці підлягатимуть місця скупчення людей: торгові центри, супермаркети, вокзали, медичні заклади тощо", - йдеться в повідомленні.

Передбачається, що така робота також сприятиме розшуковим заходам. За даними поліції, через вчинення кримінальних та адміністративних правопорушень у розшуку перебувають понад 11 тисяч осіб. 

Читайте також:

"Просимо кожного жителя Київщини, гостей області з розумінням ставитися до безпекових заходів та можливої зупинки транспорту на блокпостах. Нагадуємо про необхідність при собі мати документи, які посвідчують особу", - додали в ОВА.

Раніше ми писали, що з 25 по 28 грудня в різних районах Києва проходитимуть планові навчання для посилення громадської безпеки. У зв'язку з цим на дорогах столиці з'явилися блокпости з військовими та поліцією.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK