В Україні фіксують рекордний рівень споживання електрики за опалювальний сезон

Енергетики роблять усе можливе, щоб уникнути появи в енергосистеми дефіциту без застосування аварійної допомоги від інших країн.
В Україні фіксують рекордний рівень споживання електрики за опалювальний сезон
Ілюстративне фото / Getty Images

Уранці 9 січня в Україні зафіксували рекордний рівень споживання електроенергії за весь опалювальний сезон. Про це повідомила пресслужба НЕК "Укренерго".

Читайте також:

"Енергетики роблять все можливе, щоб уникнути появи в енергосистеми дефіциту електроенергії без застосування аварійної допомоги від енергосистем інших країн. Тому зараз особливо важливо ощадливо споживати електроенергію", - йдеться в повідомленні.

В "Укренерго" закликають магазини та торгові центри з 9:00 до 19:00 вимикати вивіски та зменшувати яскравість освітлення вітрин.

Читайте також:

При цьому побутових споживачів просять перенести використання прасок, електроплит та пилососів на вечірні години після 19:00 та за можливості на вихідні. Або хоча б не вмикати одночасно кілька потужних електроприладів, на виході з кімнати вимикати світло.

Раніше писали, що росіяни продовжують обстрілювати українські населені пункти. У зв'язку з чим громадянам варто про всяк випадок підготуватися до можливих проблем зі світлом.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK