Міноборони працює над запуском реформи харчування для ЗСУ: що в пріоритеті

Міноборони навідалося з ревізією до однієї з військових частин.
Міноборони працює над запуском реформи харчування для ЗСУ: що в пріоритеті
В одній із військових частин перевірили якість харчування військовослужбовців / mil.gov.ua

Міністерство оборони працює над запуском реформи харчування для української армії. У пріоритеті своєчасність поставок і якість продукції. Про це повідомив заступник міністра оборони Дмитро Кліменков, передає Міноборони.

Читайте також:

Як розповіли у відомстві, заступники міністра оборони Дмитро Кліменков та Віталій Половенко разом з очільником "Державного оператора тилу" Арсеном Жумаділовим перевірили якість харчування військовослужбовців в одній із військових частин.

"Перевірили, чи поставили своєчасно продукцію, її якість, приготування страв. Крім цього, подивилися, в якому стані їдальня, кухня, технологічне холодильне обладнання для зберігання харчів. Моя мета - допомогти військовим частинам, якщо є недоліки, то усунути їх. І, звичайно, з'ясувати на якому етапі організації процесу харчування в нас виникають питання, аби в майбутньому такого не повторювалося", - зазначив Половенко.

Читайте також:

За його словами, перевірки якості харчування військовослужбовців стануть регулярними.

Раніше ми писали, що впродовж січня 2024 року Міністерство оборони України запобігло постачанню в ЗСУ понад 362 тонни неякісних партій продуктів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK