Ворог обстріляв ТЕС на Дніпропетровщині: станція припинила виробництво електроенергії

Енергоблоки відключилися, станція розвантажилася та припинила виробництво електроенергії.
Ворог обстріляв ТЕС на Дніпропетровщині: станція припинила виробництво електроенергії
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Ворог продовжує терористичні атаки на об'єкти громадянської енергетичної інфраструктури України. У ніч проти 13 лютого окупанти обстріляли одну з ТЕС на Дніпропетровщині, унаслідок чого вона припинила виробництво електроенергії. Про це повідомляє Міністерство енергетики.

Читайте також:

"Унаслідок обстрілу сталася масштабна пожежа, яку силами ДСНС вдалося загасити лише за кілька годин. Після огляду виявлено суттєве пошкодження обладнання. Енергоблоки відключилися, станція розвантажилася та припинила виробництво електроенергії", - йдеться в повідомленні.

За інформацією Міненерго, також відключилася повітряна лінія електропередачі, що призвело до короткострокових перебоїв з електропостачанням для споживачів. 

Наразі триває ліквідація наслідків пожежі та уточнення масштабів пошкоджень. Водночас усі споживачі міста Дніпро зі світлом. 

Читайте також:

Крім того, учора ввечері енергетикам вдалося повністю відновити електропостачання для споживачів Павлограда й прилеглих районів, які були знеструмлені після обстрілу енергетичних об'єктів напередодні.

Раніше ми писали, що Україні вдалося зберегти енергосистему, попри численні російські терористичні атаки. Але нашій країні ще треба багато пройти цієї зими.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK