РФ може атакувати енергосистему України не лише взимку, - голова "Укренерго"

Керівник "Укренерго" нагадав про необхідність ощадливого споживання електроенергії.
РФ може атакувати енергосистему України не лише взимку, - голова "Укренерго"
Ілюстративне фото / Getty Images

РФ все ще може атакувати енергетичні об'єкти України, тож необхідно ощадливо споживати енергоресурси. Про це повідомив голова НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький.

Читайте також:

"Цієї зими нам графіки аварійних відключень застосовувати не доводилося. Були локальні пошкодження енергооб'єктів у різних регіонах. Останнім часом, зокрема, ворог дуже активно атакує Дніпропетровщину. Але, окрім таких локальних перерв в енергопостачанні, ми досить швидко відновлювали подачу електрики споживачам. І взагалі по країні масштабних проблем дійсно поки що вдавалося уникнути", - розповів Кудрицький.

Водночас він наголосив, що розслаблятися ще рано, і нагадав про необхідність ощадливого споживання електроенергії.

Читайте також:

"По-перше, опалювальний сезон усе-таки ще не завершено, ще можуть бути холодні періоди, коли споживання зростає і енергосистемі важче його покривати. А по-друге, на жаль, ворог може атакувати енергосистему не тільки взимку, тому ми мусимо всі бути готовими і не забувати про ощадливе споживання енергоресурсів, особливо зранку та ввечері, коли на енергосистему є найбільше навантаження", - додав Кудрицький.

Раніше ми писали, що в ніч проти 13 лютого окупанти обстріляли одну з ТЕС на Дніпропетровщині, унаслідок чого вона припинила виробництво електроенергії.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK