Україна та Данія підписали меморандум про співпрацю в оборонних закупівлях - Міноборони

Сторони домовилися про обмін досвідом та співпрацю у сфері закупівель озброєння на зовнішніх ринках.
Україна та Данія підписали меморандум про співпрацю в оборонних закупівлях - Міноборони
Україна та Данія підписали меморандум про співпрацю / mil.gov.ua

Агенція оборонних закупівель Міністерства оборони України та Організація закупівель і логістики Міністерства оборони Данії (DALO) підписали Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю в оборонних закупівлях. Про це повідомили в Міноборони.

Читайте також:

"Ми щиро вдячні нашим партнерам із Данії за стійку підтримку України. Ця подія - це ще один важливий крок у поглибленні нашої співпраці у постачанні Збройним силам України сучасного озброєння та військової техніки", - прокоментував заступник міністра оборони Дмитро Кліменков.

У межах меморандуму Агенція оборонних закупівель та Організація закупівель і логістики Міноборони Данії домовилися про обмін досвідом та співпрацю у сфері закупівель озброєння на зовнішніх ринках. 

Читайте також:

"Закупівлі сучасного озброєння у співпраці з нашими міжнародними партнерами - один із ключових фокусів Агенції оборонних закупівель. І ми переконані, що посилення взаємодії з Організацією закупівель і логістики Міністерства оборони Данії сприятиме укладанню нових контрактів та модернізації наших Збройних сил", - зазначила директорка Агенції оборонних закупівель Марина Безрукова.

Раніше ми писали, що у 2024 році Україна має вийти на максимальні показники власного оборонного виробництва за весь час незалежності.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK