Україна домовилася із США про відтермінування виплат за держборгом - Мінфін

Підписання цієї Угоди дозволить зменшити боргове навантаження на державний бюджет.
Україна домовилася із США про відтермінування виплат за держборгом - Мінфін
Україна та США підписали угоду про відтермінування виплат за держборгом / mof.gov.ua

Міністр фінансів України Сергій Марченко та Надзвичайний і Повноважний посол США в Україні Бріджит Брінк підписали двосторонню Угоду щодо відтермінування виплат за державним боргом. Про це повідомила пресслужба Міністерства фінансів.

Читайте також:

"Підписання даної Угоди дозволить зменшити боргове навантаження на державний бюджет та спрямувати кошти, що мали бути сплачені на погашення та обслуговування боргових зобов'язань, на потреби соціальної та гуманітарної сфер. Вдячні партнерам за значний внесок у підтримку макрофінансової стабільності та економічного зростання України в умовах війни", - наголосив міністр фінансів Сергій Марченко.

Як уточнили в міністерстві, укладання зазначеної Угоди було передбачено Меморандумом про взаєморозуміння щодо призупинення виплат за державним боргом із групою офіційних кредиторів України з країн G7 та Паризького клубу.

Читайте також:

Раніше ми писали, що 21 грудня міністр фінансів України Сергій Марченко підписав зміни до Меморандуму про взаєморозуміння щодо призупинення виплат за офіційним боргом із групою офіційних кредиторів України з країн G7 та Паризького клубу. 



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK