ПриватБанк доставлятиме платіжні картки ще в 5 країн Європи

Таким чином клієнти банку відтепер можуть отримати банківську картку з доставкою Nova Post у 11 країнах Європи.
ПриватБанк доставлятиме платіжні картки ще в 5 країн Європи
Ілюстративне фото / depositphotos.com

ПриватБанк розширює географію послуги міжнародної доставки платіжних карток клієнтам. Від початку квітня в "Приват24" відкрито замовлення карток із доставкою кур'єром Nova Post на будь-яку адресу в Естонії, Латвії, Італії, Словаччині та Угорщині. Про це повідомила пресслужба фінустанови.

Читайте також:

"Таким чином клієнти банку відтепер можуть отримати банківську картку з доставкою Nova Post у 11 країнах Європи: Польщі, Молдові, Литві, Німеччині, Чехії, Румунії, Естонії, Латвії, Італії, Словаччині та Угорщині", - йдеться в повідомленні.

До кінця квітня 2024 року доставка карток усім клієнтам, які перевипустили діючу платіжну картку чи відкрили нову цифрову картку через "Приват24" та замовили доставку картки, буде безкоштовною.

Читайте також:

Замовити нову чи перевипустити діючу картку ПриватБанку дуже просто. Треба оформити заявку за декілька кліків у "Приват24" й отримати картку у відділенні або поштоматі Нової пошти по Україні та через кур'єра Nova Post у 11 європейських країнах. 

Раніше ми писали, що державний ПриватБанк та компанія "Нова пошта" безкоштовно доставляють банківські картки в прифронтові міста та села.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK