Російський банк звинуватили у пропаганді ЛГБТ

Депутати побачили "райдужну" символіку на банківських дебетових дитячих картках.
Російський банк звинуватили у пропаганді ЛГБТ
Steve Johnson / unsplash.com

Члени комітету російської Держдуми із захисту сім'ї, питань батьківства, материнства та дитинства звернулися до голови «Сбербанка» Германа Грефа з вимогою призупинити випуск дебетових дитячих карток із «райдужним єдинорогом».

Про це повідомляє The Moscow Times.

Читайте також:

Видання зазначає, що, на думку російських депутатів, це зображення є символікою руху ЛГБТ.

«Германе Оскаровичу, просимо взяти до уваги думку батьків, депутатів нашого комітету щодо недопущення порушень чинного законодавства РФ та зупинити випуск „Дитячої ОщадКарти“ з „райдужним єдинорогом“ — символікою руху ЛГБТ», — написали депутати у своєму зверненні.

Видання нагадує, що президент країни-агресора Путін 5 грудня 2022 року підписав закони про заборону пропаганди нетрадиційних сексуальних відносин, зміни статі та педофілії, а також запровадив штрафи за пропаганду. А у листопаді 2023 року верховний суд РФ визнав міжнародний громадський рух ЛГБТ екстремістською організацією та заборонив його діяльність на території країни.

Раніше ми писали про те, що російська урядова комісія схвалила законопроект, згідно з яким діти співробітників Федеральної служби виконання покарань (ФСВП) отримають право на вступ до відомчих вишів у пріоритетному порядку.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK