Метро в Києві: завершуються відновлювальні роботи між станціями "Деміївська" та "Либідська"

За словами Кличка, напередодні фахівці завершили роботи з будівництва нової ділянки тунелю довжиною 27 метрів.
Метро в Києві: завершуються відновлювальні роботи між станціями "Деміївська" та "Либідська"
Триває завершальний етап робіт на перегоні між станціями метро "Деміївська" - "Либідська" / kyivcity.gov.ua

Відновлювальні роботи на перегоні між станціями київського метро "Деміївська" та "Либідська" знаходяться на завершальному етапі. Поновити рух поїздів на ділянці планують на початку осені. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко, передає пресслужба КМДА.

Читайте також:

"Сьогодні розпочали засипати котлован ґрунтом. Перед цим навколо оновленої ділянки тунелю котлован залили спеціальною цементною сумішшю та майже демонтували три рівні його кріплень. Невдовзі виконають роботи з благоустрою території на місці будмайданчику. Відновлювальні роботи тривають цілодобово", - розповів мер.

За його словами, напередодні фахівці завершили роботи з будівництва нової ділянки тунелю довжиною 27 метрів. Також посилили ділянки, що прилягають до неї з обох сторін (загальною довжиною понад 50 метрів). Наразі завершують роботи з укладання нового рейкового полотна. У тунелі відновлюють усі необхідні кабельні мережі та монтують контактну рейку, через яку подається напруга.

Кличко наголосив, що перед повноцінним відновленням руху здійснять пробні пуски поїздів, а також ретельну перевірку всіх систем безпеки руху.

Читайте також:

Зазначається, що столична влада робить усе, щоб поновити рух поїздів на ділянці на початку осені.

Раніше ми писали, що КП "Київський метрополітен" уклало договір на продовження робіт із будівництва Сирецько-Печерської лінії метрополітену в напрямку житлового масиву Виноградар. Переможцем тендеру стало ТОВ "Група компаній "Автострада".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK