У Києві відновлять повноцінний рух синьою гілкою метро: Кличко назвав дату

Пусконалагоджувальні роботи на оновленій ділянці тунелю між станціями "Деміївська" - "Либідська" завершені.
У Києві відновлять повноцінний рух синьою гілкою метро: Кличко назвав дату
У Києві повноцінно запрацює синя гілка метро / t.me/vitaliy_klitschko

У Києві від завтра, 12 вересня, буде відновлений повноцінний рух поїздів між станціями "Героїв Дніпра" - "Теремки". Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

Читайте також:

За його словами, пусконалагоджувальні роботи на оновленій ділянці тунелю між станціями "Деміївська" - "Либідська" завершені.

"Увесь комплекс робіт тривав 9 місяців. За цей час підготували будівельний майданчик, переклали понад 200 кабельних мереж, зокрема мереж ДТЕКу, Укртелекому, інших. Розробили котлован глибиною понад 15 м, демонтували стару частину тунелю довжиною у 27 метрів та побудували нову. Посилили з обох сторін і тунельну оправу, що примикає до нової ділянки (загальною довжиною понад 50 м). Уклали нові колії, відновили всі інженерні мережі, налагодили безпекові системи руху поїздів", - розповів Кличко.

Читайте також:

За інформацією мера, кошторисна вартість усього комплексу робіт склала 383 млн грн, що на 62 млн грн менше початкової вартості.

Раніше ми писали, що відновлювальні роботи на перегоні між станціями київського метро "Деміївська" та "Либідська" знаходяться на завершальному етапі. 



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK