Міноборони проводить перевірки харчування бійців у військових частинах: деталі

Такі перевірки здійснюватимуться регулярно в різних регіонах України без попередження військових частин та постачальників.
Міноборони проводить перевірки харчування бійців у військових частинах: деталі
Ілюстративне фото / armyinform.com.ua

За дорученням керівництва Міністерства оборони України триває перевірка системи організації харчування військовослужбовців на північному, східному та південному напрямках. Про це повідомили в Міноборони.

Читайте також:

До перевірок залучено представників Міноборони, ЗСУ, Державного оператора тилу, а також фахівців ветеринарної медицини.

"Інспекція охоплює всі ключові етапи: від умов зберігання продуктів на складах постачальників до безпосередньої організації процесу харчування у військових частинах, які виконують бойові завдання", - наголосив заступник міністра оборони Дмитро Кліменков.

Зазначається, що Міноборони здійснює необхідні заходи для посиленого контролю якості товарів, що постачаються ЗСУ, а також виявлення можливих порушень для їх оперативного врегулювання.

Читайте також:

"Про результати всіх перевірок повідомимо окремо. Ми не зупиняємося на досягнутому й продовжуємо працювати над забезпеченням якісного та збалансованого харчування для наших захисників і захисниць", - додав Кліменков.

У відомстві наголосили, що такі перевірки здійснюватимуться регулярно в різних регіонах України без попередження військових частин та постачальників.

Раніше ми писали, що за результатами спільних внутрішніх аудитів із березня по липень 2024 року Міністерство оборони України у співпраці з Державною митною службою виявили потенційні ризики незаконного використання гуманітарної допомоги на суму 171,78 млн грн, призначеної для ЗСУ.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK