Рослинні, кошерні та халяльні набори: ЗСУ отримають нові сухпайки

Нові сухпайки стануть доступними військовослужбовцям із грудня 2024 року, коли завершиться процес розробки та затвердження асортименту.
Рослинні, кошерні та халяльні набори: ЗСУ отримають нові сухпайки
Міноборони розробляє нові сухпайки / mil.gov.ua

Міністерство оборони України оголошує про зміну підходу до формування сухпайків для військовослужбовців, враховуючи їх релігійні, медичні та етичні потреби. Про це повідомила пресслужба відомства.

Читайте також:

"У межах цієї ініціативи планується значне розширення асортименту сухпайків, що дозволить забезпечити військових більшою різноманітністю продуктів, зокрема рослинними, кошерними та халяльними наборами", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що нові сухпайки стануть доступними військовослужбовцям із грудня 2024 року, коли завершиться процес розробки та затвердження асортименту. 

Читайте також:

ДОТ спільно з Міноборони вже провели консультації з представниками Православної церкви України, Української греко-католицької церкви, ісламських та юдейських громад, а також громадських організацій "Кожна Тварина" та UAnimals, які працюють у сфері захисту прав тварин, і представниками ринку.

Раніше ми писали, що з початку 2024 року фахівці Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Міністерства оборони провели понад 99 тисяч лабораторних досліджень. Це запобігло постачанню військовим понад 2000 тонн неякісних та небезпечних продуктів. 



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK