Харчування військових: Міноборони запобігло постачанню 264,09 тонн неякісних продуктів

Міноборони системно проводить перевірки на складах компаній до постачання в підрозділи.
Харчування військових: Міноборони запобігло постачанню 264,09 тонн неякісних продуктів
Ілюстративне фото / armyinform.com.ua

У лютому 2024 року інспектори Міністерства оборони запобігли постачанню 264,09 тонн неякісних продуктів до військових частин. Про це повідомила пресслужба міністерства.

Читайте також:

Минулого місяця представники Центрального управління контролю якості перевірили харчі на складах компаній-постачальників до відвантаження в підрозділи. 

За словами заступника міністра оборони Віталія Половенка, Міноборони системно проводить перевірки на складах компаній до постачання в підрозділи. Якщо інспектори фіксують зіпсовані продукти, постачальник має замінити партію. 

"Деякі недобросовісні компанії завдають збитки державі. Наприклад, на рівні оперативно-стратегічних угруповань військ лише за лютий недопоставили продукції на суму – 36 479 997,10 гривень. Зокрема, поставки зривають компанії, які систематично не виконують свої обов’язки. Ми відкрито повідомлятимемо суспільству щодо усіх питань із постачанням харчового забезпечення. За будь-яких обставин наші військові не повинні відчувати жодних проблем із якістю їжі", - додав Половенко.

Читайте також:

За умовами договору постачальник протягом 24 годин має замінити зіпсовану продукцію на якісну. Заступник міністра наголосив, що на підприємства, які зривають умови договору, чекають штрафні санкції.

Раніше ми писали, що Міноборони впроваджує нову архітектуру закупівель продуктів для ЗСУ.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK