На Центральному вокзалі в Києві з'явиться інклюзивне банківське відділення: що відомо

Інклюзивне мінібанківське відділення забезпечить пасажирам зручний доступ до фінансових послуг прямо на вокзалі.
На Центральному вокзалі в Києві з'явиться інклюзивне банківське відділення: що відомо
Центральний вокзал Києва / t.me/UkrzalInfo

Незабаром на Центральному залізничному вокзалі в Києві з'явиться інклюзивне мінібанківське відділення. Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці.

Читайте також:

"Цей новий простір для надання банківських послуг стане важливим доповненням до загальної модернізації вокзалу. Він забезпечить пасажирам і відвідувачам зручний доступ до фінансових операцій, сприяючи підвищенню рівня обслуговування на головному вокзалі країни", - йдеться в повідомленні.

Також це відділення буде інклюзивним та забезпечуватиме безперешкодний доступ для людей з інвалідністю й інших маломобільних верств населення.

Читайте також:

З цієї нагоди відбулася відкрита зустріч із представниками найбільших банків: Сенс Банк, Ощадбанк, Укрсиббанк, а також міжнародної платіжної системи Mastercard та ін. Учасники мали можливість ознайомитися з майбутньою локацією для відділення та детально обговорити технічні вимоги й умови участі в аукціоні на оренду.

Раніше ми писали, що на українському фінансовому ринку може з'явитися новий тип банківської установи - банк фінансової інклюзії (БФІ). У разі ухвалення Верховною Радою законопроєкту №12044 Національний банк дозволить акціонерним товариствам отримувати обмежену банківську ліцензію.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK