Шахрай продав чужу квартиру за 3 млн грн у центрі Києва: Що загрожує зловмиснику

З метою недопущення подальших незаконних дій на квартиру потерпілої накладено арешт.
Шахрай продав чужу квартиру за 3 млн грн у центрі Києва: Що загрожує зловмиснику
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Дарницька окружна прокуратура Києва спільно з працівниками Дарницького управління поліції ГУНП у Києві викрили шахрая, який за підробленими документами продав квартиру вартістю понад 3 млн грн в історичному центрі столиці. Про це повідомляють у Київській міській прокуратурі.

У процесі досудового розслідування встановлено, що зловмисник на підставі підробленого договору купівлі-продажу зареєстрував за собою право власності на квартиру, розташовану поряд із Володимирським собором у Києві. Надалі шахрай перереєстрував її на третіх осіб. Власниця квартири тим часом була за кордоном.

Читайте також:

Зловмиснику повідомили про підозру та за місцем його проживання провели обшуки. Санкція статті передбачає до 12 років ув'язнення.

Слідчі дії продовжуються, вживаються заходи щодо встановлення всіх осіб, причетних до скоєння злочину. З метою недопущення подальших незаконних дій на квартиру потерпілої накладено арешт.

Раніше ми писали, що зловмисники в Україні не залишають спроб "заробити" на війні. З початку введення воєнного стану Кіберполіція викрила шахрайську діяльність понад 500 осіб.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK