У Києві арештували частину ТРЦ, власниками якого виявилися члени уряду РФ

Суд наклав арешт на нежитлові приміщення площею понад 15 тис. кв. загальною вартістю понад 1,2 млрд грн.
У Києві арештували частину ТРЦ, власниками якого виявилися члени уряду РФ
Накладено арешт на частину ТРЦ, власниками якого є російські урядовці / npu.gov.ua

У Києві наклали арешт на частину торгово-розважального центру, власниками якого є члени уряду Росії. Про це повідомила пресслужба Національної поліції.

Солом’янський районний суд міста Києва наклав арешт на нежитлові приміщення площею понад 15 тис. м кв. загальною вартістю понад 1,2 млрд грн.

Читайте також:

Правоохоронці встановили, що фактичними власниками частини підприємства є високопосадовці РФ та керівники ВАТ, понад 50% акцій якого належать державі-агресору. Прибуток від діяльності ТРЦ міг використовуватися у фінансуванні підривної діяльності проти України.

Зазначається, що посадові особи цього підприємства з метою легалізації коштів та уникнення санкцій здійснили незаконне переоформлення частини приміщень торгового центру на підконтрольну офшорну компанію. Дії були здійснені з використанням фіктивного підприємства за допомогою виготовлення підроблених документів. 

Раніше ми писали, що Національна поліція наклала арешт на будинок у центрі Києва, власником якого є "Росатом" країни-агресора. Вартість нерухомості площею майже 1 тис. кв. м становить 60 млн гривень.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK