Фонд гарантування вкладів виставив на продаж нерухомість "Промінвестбанку" у Києві

Нерухомість "Промінвестбанку" в Києві виставлено на продаж.
Фонд гарантування вкладів виставив на продаж нерухомість "Промінвестбанку" у Києві
Ілюстративне фото / depositphotos.com

20 вересня в системі "Prozorro.Продажі" відбудуться аукціони з продажу двох об’єктів нерухомості, що розташовані в Києві. Активи перебувають на балансі ПАТ "Промінвестбанк", що нині ліквідується Фондом гарантування вкладів, і на торги виставляються вперше.

Читайте також:

Про це повідомила пресслужба Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО).

Так, на продаж виставили два лоти. Перший - це нежитловий будинок, комерційна нерухомість загальною площею 2152 кв. м, розташована за адресою: Київ, вулиця Драгоманова, 21-А. Початкова ціна реалізації - 54,9 млн грн.

Другий лот - нежитловий будинок, комерційна нерухомість загальною площею 1 623,2 кв. м, розташована за адресою: Київ, вулиця Червоноткацька, 29-А. Початкова ціна реалізації - 31,9 млн грн.

Читайте також:

"Торги пройдуть за англійською моделлю аукціону, відкрито й прозоро. Участь в аукціонах можуть взяти юридичні та фізичні особи, окрім Російської Федерації або осіб, пов'язаних із державою-агресором", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що кошти, отримані від продажу активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами ПАТ "Промінвестбанк".

Раніше ми писали, що Фонд державного майна України (ФДМУ) визначив перші об'єкти, аукціони з приватизації яких відбудуться у вересні 2022 року в державній електронній торговій системі "Прозорро.Продажі".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK