В Україні відбувся перший приватизаційний онлайн-аукціон із початку війни

Протягом аукціону ціну продажу збільшили майже втричі - з 25,2 млн грн стартової ціни до 70,2 млн грн.
В Україні відбувся перший приватизаційний онлайн-аукціон із початку війни
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У понеділок, 19 вересня, в Україні відбувся перший приватизаційний онлайн-аукціон із початку повномасштабного вторгнення. Об’єктом приватизації стало окреме майно Кобиловолоцького місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП "Укрспирт", розташоване в Тернопільській області. Про це повідомили у Фонді держмайна.

Читайте також:

Зазначається, що за право власності боролися 6 учасників. Протягом аукціону ціну продажу збільшили майже втричі - з 25,2 млн грн стартової ціни до 70,2 млн грн.

Після підписання договору купівлі-продажу новий власник отримає актив, до якого входять нежитлові приміщення, понад 10 одиниць транспорту, сотні одиниць виробничого устаткування для провадження діяльності та під'їзна залізнична колія.

Крім того, новому власнику необхідно буде сплатити кошти в розмірі стартової вартості об’єкта на рахунки ДП "Укрспирт" для погашення заборгованостей підприємства.

Читайте також:

Голова Фонду держмайна Рустем Умєров закликав інвесторів брати участь у наступних приватизаційних аукціонах. Він додав, що завтра та післязавтра відбудуться ще два аукціони - Марилівський і Борщівський спиртзаводи.

Раніше ми писали, що 20 вересня в системі "Prozorro.Продажі"  відбудуться аукціони з продажу двох об'єктів нерухомості, розташованих у Києві. Активи перебувають на балансі ПАТ "Промінвестбанк", який наразі ліквідується Фондом гарантування вкладів, та на торги виставляються вперше.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK