У Львові арештували мережу готелів та нерухомість, що належать громадянинові РФ

Наразі вживаються заходи для передачі арештованого в управління АРМА.
У Львові арештували мережу готелів та нерухомість, що належать громадянинові РФ
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У Львові арештовали корпоративні права мережі готелів та нерухомість на понад 55 млн грн, власником яких є громадянин РФ. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

Так, накладено арешт на корпоративні права мережі готелів на загальну суму понад 15,5 млн грн та на об’єкти нерухомості, а саме базу відпочинку, земельну ділянку та житловий будинок.

Читайте також:

Як установило слідство, посадові особи ТОВ, до складу якого входить мережа готелів, за вказівкою бенефіціарного власника виводили кошти на рахунки офшорних компаній, зареєстровані в Республіці Кіпр, шляхом укладення ряду фіктивних договорів.

"Отриманий прибуток від діяльності готелів, зокрема у Львові, в подальшому спрямовувався через банківські та фінансові установи в якості заробітної плати для російського власника. Таким чином податки сплачувалися до державного бюджету РФ і направлялися на фінансування війни в Україні", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Наразі вживаються заходи для передачі арештованого в управління АРМА.

Здійснюється досудове розслідування в кримінальному провадженні за фактами легалізації майна, одержаного злочинним шляхом, та службового підроблення.

Раніше ми писали, що суд арештував приміщення двох готелів у центрі Львова та Києва. Вартість арештованого майна становить майже 1 млрд грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK