У Дніпрі арештували нерухомість підприємств на 60 млн грн

Арештовано нерухоме майно підприємств на понад 60 млн грн, власниками яких є громадяни РФ.
У Дніпрі арештували нерухомість підприємств на 60 млн грн
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Суд наклав арешт на нерухоме майно ТОВ, кінцевими бенефіціарами якого є громадяни РФ. Загальна сума арештованого становить понад 60 млн грн. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

Читайте також:

Так, під арешт потрапили нежитлові приміщення комерційного призначення та цілісний майновий комплекс нафтобази площею понад 30 тис. кв. м. Наразі триває передача майна в управління АРМА.

За даними слідства, юридичні особи дніпровських ТОВ тісно співпрацювали з державою-агресором. Їхні власники - двоє резидентів РФ, а основним видом діяльності є надання в оренду нерухомого майна.

Читайте також:

"Прибуток від господарської діяльності вони отримують в Україні та сплачують податки до державного бюджету РФ, фінансуючи війну", - йдеться в повідомленні.

Центральна окружна прокуратура міста Дніпра здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом колабораційної діяльності (ч. 4 ст. 111-1 КК України).

Раніше ми писали, що на Івано-Франківщині суд наклав арешт на корпоративні права громадян РФ більш ніж на 151 млн грн та 20 об'єктів майна, бенефіціарами яких є резиденти країни-агресора.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK