Належать росіянам: Суд арештував Premier Palace та ще шість лакшері готелів

Суд арештував низку лакшері готелів, власниками яких є громадяни РФ.
Належать росіянам: Суд арештував Premier Palace та ще шість лакшері готелів
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Суд арештував сім готелів та два торгові центри, якими фактично володіють громадяни РФ. Про це повідомили в Державному бюро розслідувань.

Читайте також:

Так, постановою Печерського районного суду Києва накладено арешти з забороною відчуження на готелі Premier Palace Hotel, Premier Hotel Rus, Premier Hotel Lybid та Premier Hotel Slavutych (Київ), Premier Hotel Dnister (Львів), Premier Hotel Odessa (Одеса), Premier Compass Hotel Oleksandriya (Олександрія), приміщення ТВК "Метроград" та ТРЦ "Метрополіс" (Київ).

Також накладено арешт на корпоративні права та акції визначених товариств.

Читайте також:

"ДБР у тісній взаємодії з Офісом генерального прокурора встановило, що номінальними бенефіціарними власниками вказаних об’єктів є іноземні громадяни та компанії-нерезиденти, які безпосередньо пов’язані з громадянами країни-агресора. Зокрема йдеться про високопосадовців та депутатів держдуми РФ", - йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що ДБР перевіряє причетність цих росіян до діяльності злочинної організації, яка вчинила низку злочинів на території України.

Установлено, що учасники цієї організації протиправно заволоділи частиною енергетичної критичної інфраструктури України (обленерго) та іншими бізнесами країни.

Раніше ми писали, що у Львові арештували корпоративні права мережі готелів та нерухомість на понад 55 млн грн, власником яких є громадянин РФ.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK