Незаконно заволоділа квартирою в Києві: викрито уродженку Білорусі

Підозрювана разом зі спільником розробили схему незаконного заволодіння квартирою в Києві, що належить до комунальної власності.
Незаконно заволоділа квартирою в Києві: викрито уродженку Білорусі
Ілюстративне фото / Getty Images

У Києві викрили шахрайку, яка незаконно заволоділа квартирою в столиці. Уродженці Гомельської області Білорусі повідомили про підозру за фактом підроблення документів, заволодіння чужим майном та його легалізації. Про це розповіли в Київській міській прокуратурі.

Читайте також:

У відомстві розповіли, що підозрювана разом зі спільником розробили схему незаконного заволодіння квартирою по вул. І. Клименка (колишня вул. Преображенська) у Києві, що належить до комунальної власності.

Для реалізації злочинного умислу шахраї використали підроблене свідоцтво про право власності, нібито видане Головним управлянням житлового забезпечення КМДА.

Читайте також:

"Надалі з метою прикриття протиправної діяльності зловмисники внесли квартиру до статутного капіталу підконтрольної їм юридичної особи, таким чином здійснивши заходи щодо легалізації майна, одержаного злочинним шляхом", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що цими діями територіальній громаді міста Києва завдано збитків на суму понад 800 тис. грн.

Читайте також:

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Раніше окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт відносно спільника підозрюваної, який використовуючи підробні документи заволодів двома квартирами в Шевченківському та Солом'янському районах Києва загальною вартістю понад 2,2 млн грн.

Нагадаємо, правоохоронці затримали двох чоловіків, які намагалися переоформити право власності на нерухомість у центрі Києва вартістю 100 млн грн.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK