Вартість зросла в 11 разів: Ізмаїльський винзавод пустили з молотка

Під час аукціону вартість винзаводу зросла в 11 разів - з 17,9 млн грн стартової ціни до 200 млн грн переможної.
Вартість зросла в 11 разів: Ізмаїльський винзавод пустили з молотка
Ілюстративне фото / depositphotos.com

19 квітня Фонд держмайна провів приватизаційний онлайн-аукціон із продажу Ізмаїльського винзаводу. Торги відбулися в державній електронній торговій системі "Prozorro.Продажі". Про це повідомила пресслужба ФДМУ.

Читайте також:

Зазначається, що під час аукціону вартість винзаводу зросла в 11 разів - з 17,9 млн грн стартової ціни до 200 млн грн переможної. За право приватизації в торгах змагалися 4 учасники.

"До складу активів винзаводу входять виносховище, цех переробки винограду, цехи розливу, цех виготовлення шампанських вин, склад готової продукції, виставковий комплекс, адмінбудівлі тощо. Загальна площа приміщень 27,2 тис. м кв", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Активи знаходяться в Одеській області в Ізмаїлі, а також у смт Суворове, с. Плавні та с. Приморське (база відпочинку). Раніше активи винзаводу використовувалися приватним орендарем для виробництва виноробної продукції, наприклад, шампанських та ігристих вин.

У ФДМ додали, що переможець аукціону має 20 робочих днів на сплату вартості лоту після дня завершення аукціону. Лише після надходження коштів до бюджету підписується договір купівлі-продажу.

Читайте також:

Якщо переможець відмовиться від сплати переможної суми, він втратить гарантійний внесок у розмірі 3,57 млн грн (20% від стартової ціни). Ці кошти будуть зараховані до держбюджету.

Раніше ми писали, що Фонд державного майна України повторно виставить на приватизацію "Білгород-Дністровський морський торговельний порт".



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK