В Україні внесли зміни до програми "єОселя": що нового

Одна зі змін стосується ветеранів, людей, які отримали інвалідність унаслідок війни, членів їхніх сімей, а також родин загиблих.
В Україні внесли зміни до програми "єОселя": що нового
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Кабінет Міністрів України вніс зміни до програми пільгового іпотечного кредитування "єОселя". Про це повідомили в Мінреінтеграції.

Читайте також:

Як пояснили в міністерстві, одна зі змін стосується ветеранів, людей, які отримали інвалідність внаслідок війни, членів їхніх сімей, а також родин загиблих.

"Раніше за цією програмою можна було придбати квартири в будинку не старіше 3 років. Тепер зазначені категорії позичальників можуть придбати квартири в будинку не старіше 10 років, але за умови, якщо нерухомість розташована в місті Києві або в обласному центрі. Та без обмежень по даті експлуатації в інших населених пунктах", - йдеться в повідомленні.

Друга зміна передбачає, що відтепер позичальники зможуть купувати не тільки квартири, а й приватні будинки або таунхауси після введення їх в експлуатацію, але не старіші за 3 роки.

Читайте також:

Програма "єОселя" почала діяти з жовтня 2022 року. З того часу кредити на придбання житла отримали більш ніж 6 тисяч українських родин на загальну суму понад 9 млрд грн.

Раніше ми писали, що Укрфінжитло та Sense Bank уклали генеральну угоду та договори співробітництва. Таким чином перелік банків-партнерів "єОселі" розширився до семи.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK