У Дніпрі евакуюють лікарню та зачиняють школи: Філатов пояснив причину

У Дніпрі пошкоджено деяку цивільну інфраструктуру.
У Дніпрі евакуюють лікарню та зачиняють школи: Філатов пояснив причину
Мер Дніпра Борис Філатов / t.me/borys_filatovv

Після нічної ворожої атаки в Дніпрі евакуюють одну з лікарень, а також зачиняють школи. Про це повідомив мер міста Борис Філатов.

Читайте також:

"Через нічний обстріл ми евакуюємо одну з лікарень, зливаємо систему опалення та вивозимо чималу кількість паліативних хворих. Також зачиняємо школи", - розповів він у своєму Telegram-каналі.

Як зазначив Філатов, за прогнозами, найближчим часом очікується похолодання, а втримати систему не вийде. Тож було ухвалено таке рішення.

За словами міського голови, у Дніпрі пошкоджено деяку цивільну інфраструктуру. Комунальні служби роблять усе можливе для усунення наслідків. 

Читайте також:

"У разі потреби зігрітися та підзарядити гаджети можна в "пунктах незламності". По всьому місту працює більше 100 таких. Там є все необхідне. Генератори, альтернативні джерела опалення, мобільний зв'язок та інтернет. І звісно, питна вода та гарячі напої. Також у місті працюють пункти відповідального бізнесу", - додав мер.

Раніше ми писали, що в ніч проти 13 лютого окупанти обстріляли одну з ТЕС на Дніпропетровщині, унаслідок чого вона припинила виробництво електроенергії.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK