Фонд держмайна продає хлібокомбінат на Буковині: яка стартова ціна

24 червня на онлайн-торги планують виставити Неполоковецький комбінат хлібопродуктів.
Фонд держмайна продає хлібокомбінат на Буковині: яка стартова ціна
Ілюстративне фото / depositphotos.com

На 24 червня 2024 року призначено аукціон із продажу єдиного майнового комплексу ДП "Неполоковецький комбінат хлібопродуктів". Стартова ціна становить 217,4 млн гривень. Про це повідомив голова Фонду державного майна України (ФДМУ) Віталій Коваль.

Читайте також:

"Наступного понеділка на онлайн-торги плануємо виставити Неполоковецький комбінат хлібопродуктів. Єдиний майновий комплекс знаходиться в селищі Неполоківці, що за 27 км від Чернівців", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що це діюче підприємство з виробництва продуктів борошномельно-круп'яної промисловості, яке має потужну виробничу базу та значний потенціал розвитку.

До складу об'єкта входять виробничі, складські, адміністративні та допоміжні будівлі площею майже 42 тис. кв. м. А також 24 одиниці транспорту та спецтехніки і понад 1200 одиниць обладнання та інших активів.

Читайте також:

За словами голови ФДМУ, готова інфраструктура дозволяє одразу розпочати ефективну діяльність та нарощувати обсяги.

Раніше ми писали, що Фонд державного майна України (ФДМУ) продав на онлайн-аукціонах "Prozzoro.Продажі" конфісковані квартири колаборанта Володимира Сальдо та російського олігарха Михайла Шелкова.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK