Підготовка до опалювального сезону: Що буде з тарифами на газ та електрику

Україна робить усе, щоб наростити можливості експорту електрики.
Підготовка до опалювального сезону: Що буде з тарифами на газ та електрику
Иллюстративное фото / depositphotos.com

Президент України Володимир Зеленський доручив Кабміну зробити все, щоб тарифи на комунальні послуги наступного опалювального сезону залишилися незмінними. Про це глава держави повідомив у своєму відеозверненні 7 червня.

"Хочу окремо наголосити, що поставив уряду дуже конкретне завдання - зробити все, щоб тарифи на газ та електрику й наступного опалювального сезону не змінилися. Людям і так складно, тому що війна. Це буде забезпечено", - заявив Зеленський.

Читайте також:

Він підкреслив, що місцева влада відповідає за тарифи на тепло та на гарячу воду. На місцевому рівні має бути забезпечена така сама незмінність тарифів і взимку 2022-2023 років.

Зеленський додав, що в цей час експорт газу та вугілля припиниться. Увесь внутрішній видобуток буде спрямований на внутрішні потреби українців. Крім того, Україна робить усе, щоб наростити можливості експорту електрики.

"Що б не планували собі окупанти, ми маємо готуватися до наступної зими - у нашій державі, на своїй землі, для всіх громадян", - зазначив президент.

Раніше ми писали, що Кабінет Міністрів України створить штаб для підготовки до наступного опалювального сезону, який через агресію РФ буде найскладнішим за часи незалежності.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK