Нова пошта знизила тариф на доставку для бізнесу: яка умова

Нова пошта зменшила тариф на доставку по всій країні для бізнесу, який вирішив скористатися послугами складської логістики від компанії.
Нова пошта знизила тариф на доставку для бізнесу: яка умова
Ілюстративне фото / facebook.com/nova.poshta.official

Нова пошта зменшила тариф на 5% на доставку по всій країні для будь-якого бізнесу, який вирішив скористатися послугами складської логістики від компанії. Про це повідомила пресслужба НП.

Читайте також:

"Щоб скористатися зниженим тарифом на доставку, потрібно стати бізнес-партнером Нової пошти та підписати договір на послуги фулфілменту. Це зберігання товарів, обробка та пакування замовлень, а також доставка в будь-яке місце, зручне для клієнта", - йдеться в повідомленні.

До того ж, аби український бізнес міг ще швидше відправляти товари своїм клієнтам, Нова пошта запровадила низку нововведень у фулфілменті. 

Читайте також:

Зокрема, фулфілмент-склади розміщуються прямо на сортувальних терміналах. Відтепер зберігання товарів та обробка замовлень відбувається на тій самій локації, що й сортування відправлень. Це скорочує час на обробку та вдвічі пришвидшує доставку. Нині функціонують три такі центри: два в Києві та один у Львові.

Крім того, фулфілмент-склади працюватимуть цілодобово. Тепер не тільки приймання, а й обробка та відправлення замовлень відбуватиметься 24/7.

Читайте також:

"Якщо, наприклад, клієнт у Києві замовить товар о 22:15 годині, то вже вночі співробітники фулфілмента приймуть це замовлення, запакують та відправлять. І зранку клієнт зможе отримати його там, де йому зручно: у відділенні, поштоматі або за адресою", - пояснили в компанії.

Раніше ми писали, що Нова пошта скасувала оплату за переадресацію по всій Україні для посилок, які ще в дорозі.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK