У Чернівцях з'явиться величезний спортивний комплекс

У Чернівцях з'явиться величезний спортивний комплекс

 

Ультрасучасний фізкультурно-оздоровчий комплекс включатиме в себе: спортивний басейн 25 метрів, величезний тренажерний зал, укомплектований новітнім американським обладнанням, 5 залів для занять йогою, аеробикою і танцями. Також новобудова буде включати в себе дитячий спортивний комплекс з басейнами і заняттями для дітей від 0 до 14 років.

Комплекс буде розташований в самому центрі Чернівців на вулиці Героїв Майдану (біля ТРЦ Майдан). Його зможуть відвідувати більш ніж 10 000 мешканців Чернівців, а також їхні діти. Він стане тренувальною базою для місцевих спортивних Федерацій і команд. Його пропускна здатність дозволить щорічно проводити більш ніж 50 спортивних змагань, в т.ч. дитячих.

Як зазначив Володимир Руснак, директор з розвитку компанії Град Інвест:

"При будівництві спортивного комплексу будуть використані найкращі матеріали та найсучасніші технології. Цей проект був розроблений провідними творчими майстернями США і є типовим проектом міжнародної мережі фітнес-клубів Sport Life. До виконання підрядних робіт будуть залучені місцеві організації на умовах тендера, який буде оголошено найближчим часом. Загальна вартість проекту складатиме понад 35 млн. грн. "

У свою чергу, Олександр Степанов, генеральний директор Sport Life Development, додав:

"Новий Sport Life в Чернівцях - це вже 42-й спортивний комплекс нашої мережі. Це буде один з найкращих спортивних закладів України. Додатковою перевагою для наших майбутніх гостей буде можливість відвідування ще й інших наших клубів у будь-якому місті нашої країни. І ми дякуємо нашим партнерам - Град Інвест, а також депутатам міської ради, за підтримку цього проекту. Вже починаючи з 2015 року в Чернівцях почнеться масова популяризація здорового способу життя та залучення всіх верств населення, особливо дітей, до спорту."



ТОП-Новости

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK