Сергей Квит о зарплатах преподавателей

Сергей Квит о зарплатах преподавателей

Dengi.ua: Наступне запитання трішки провокативне: «Шановний Сергію Мироновичу! Чому в "університету-лідера за заробітними платами викладачам" не вистачає власне самих викладачів для якісного проведення навчального процесу?»

 Сергій Квіт: Справа в тому, що тут у нас є невелике непорозуміння, тому що в вашому журналі були опубліковані університети, куди потрапила і Києво-Могилянська Академія, лідери по заробітним платням випускників, а не викладачів. Якраз ми не є лідерами по заробітним платням викладачів, навіть навпаки, лідери у нас – Національний Аграрний Університет, і Університет Тараса Шевченка, і Університет Політехнічний – там зарплати вдвічі більші, ніж у Києво-Могилянській Академії.
 
 Але стосовно того, що у нас немає хороших викладачів – я з цим категорично не згодний, тому що вважаю, що ми маємо найкращих. І я можу такий приклад навести: з наступного навчального року у нас буде працювати на 11 докторів наук більше, ніж в цьому році. І це тільки тих, які захищені у нашій системі. Але у нас також працює велика кількість докторів і з західними дипломами. І кожного року ці формальні критерії якості викладацького складу у нас стають кращими і кращими.

Выпускникам каких вузов платят больше?

Рейтинг вузов по юридическим специальностям
 

 



ТОП-Новости

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK