Сергей Квит о втором высшем в НАУКМА

Сергей Квит о втором высшем в НАУКМА
Dengi.ua: У нас залишилося три питання. Ось одне з них: «Підкажіть будь ласка, чи є при Наукма можливість отримати другу вищу освіту чи піти навчатись на аспірантну програму, маючи диплом іншого вузу?»
 
Сергій Квіт: Звичайно, можна. Що дозволяє законодавство, все можна організувати у КМА.
 
Dengi.ua: «Какие практические занятия проходят студенты экономического факультета? Проходят ли они стажировку в банках, страховых компаниях?»
 
Сергій Квіт: Проходять, і стажування дуже цікаві.
 
Dengi.ua: «Як вплине політика сучасного міністерства освіти на навчальний процес в могилянці?»
 
Сергій Квіт: Ніяк не вплине. Ми почуваємо себе вільним, незалежним університетом. Зверніть увагу, всі інновації, які відбулися в українській освіті після 91 року – все це прийшло з Могилянки. Це – перші бакалаврські програми, перші магістерські програми, докторські. Зараз у нас є Докторська Школа з першими PHD-програмами, тільки в нашому університеті це є. Незалежне оцінювання, яке запроваджене було не зовсім коректно, тому що треба було більше дослухатися до могилянського досвіду (ми почали вступне тестування), але я думаю, що воно також буде розвиватися успішно в Україні. Ми адаптуємо хороші світові зразки в українських реаліях і ми показуємо, як можна успішно працювати, і розвиватися, і конкурувати навіть в наших умовах.
 

Рейтинг вузов по юридическим специальностям
 

 



ТОП-Новости

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK