Японський технологічний гігант став резидентом "Дія.City"

На початку цього року компанія відкрила офіс в Україні.
Японський технологічний гігант став резидентом "Дія.City"
ілюстративне фото / city.diia.gov.ua

Українське представництво Rakuten Viber одного із найпопулярніших у світі месенджерів стало резидентом "Дія.City". Понад мільярд людей у всьому світі користується Viber, яким володіє японський технологічний гігант Rakuten.

Про це повідомляє Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у своєму ТГ-каналі.

Читайте також:

«Це круте розширення простору, яке сигналізує бізнесам у всьому світі, що в Україні можна і потрібно розвиватись навіть під час війни. Наша країна є важливим ринком для компанії. За даними Rakuten, додатком користуються 98% українців зі смартфонами», – написав Михайло Федоров.

Він також повідомив, що на початку цього року компанія відкрила офіс в Україні. А у трьох її субкомпаній — Rakuten Viber, Rakuten Advertising та Rakuten Rewards — вже є команди з розробки та маркетингу у Києві та Одесі. При цьому Rakuten Viber бере активну участь у розвитку української цифрової екосистеми, компанія впевнена, що «Дія.City» створює для цього всі можливості.

Раніше ми писали про те, що резиденти Дія.City сплатили 8,4 мільярда гривень податків за півроку, що майже стільки ж, як за минулий рік.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK