Картопля та цибуля подорожчали, капуста подешевшала: як змінилися ціни на овочі в Україні

Ціни на овочі в Україні змінилися різноспрямовано.
Картопля та цибуля подорожчали, капуста подешевшала: як змінилися ціни на овочі в Україні
Ілюстративне фото / depositphotos.com

В Україні за тиждень змінилися ціни на деякі овочі. Зокрема, подешевшала капуста, але подорожчали картопля та цибуля. Про це розповіли аналітики East Fruit.

Читайте також:

Зазначається, що ціни на овочі в Україні змінилися різноспрямовано. Після двотижневого зниження цін почала дорожчати картопля. Дорожче, ніж попереднього тижня, продавалися столовий буряк і ріпчаста цибуля. 

Водночас у продаж надійшли перші партії ранньої капусти місцевого виробництва, що призвело до зниження цін як на ранню продукцію, так і на капусту врожаю минулого року. Ціни на моркву хоч і збереглися на рівні попереднього періоду, але перебувають на рекордно низькому рівні для весни. 

Читайте також:

Аналітики повідомили, що тепличні овочі минулого тижня дорожчали, а броколі, цвітна та пекінська капуста дешевшали. Крім цього, знизилися ціни на кабачок. Вартість часнику зросла, а редиски знизилася.

При цьому у фруктово-ягідному сегменті знову почали знижуватися ціни на суницю садову. Яблуко та груша дорожчали. Вартість апельсина та мандарина знизилася, а лимона зросла.

east-fruit.com

Раніше ми писали, що в Україні встановлено державне регулювання ціни на окремі види продовольчих товарів.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK