Відключення світла: "Укренерго" обмежує електропостачання по всій країні

Обмеження необхідні, щоб зменшити навантаження на мережі, забезпечити стале балансування енергосистеми та уникнути повторних аварій.
Відключення світла: "Укренерго" обмежує електропостачання по всій країні
Ілюстративне фото / depositphotos.com

У п'ятницю, 28 жовтня, енергетики змушені обмежувати електропостачання по всій Україні, щоб усунути наслідки терористичної атаки з боку РФ. Про це повідомили в НЕК "Укренерго".

"Уже о 7:00 ранку Диспетчерський центр НЕК "Укренерго" надав операторам розподільчих мереж (обленерго) обсяг для застосування графіків обмеження електропостачання для промислових споживачів в усіх регіонах України", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Крім цього, у Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській та Житомирській областях додатково надано обсяги для застосування графіків обмеження потужності для промислових споживачів.

"Вимушені обмеження також стосуватимуться побутових споживачів у центральному (Київ, Київська, Чернігівська, Черкаська та Житомирська області) та північному (Сумська, Харківська та Полтавська області) регіонах країни, мережі яких найбільше постраждали цього тижня", - зазначили в компанії.

Читайте також:

Як пояснює НЕК, обмеження всіх категорій споживачів необхідні, щоб зменшити навантаження на мережі, забезпечити стале балансування енергосистеми та уникнути повторних аварій.

Такі заходи дають можливість енергетикам якомога швидше відновити ушкоджені енергооб’єкти, балансувати систему та забезпечувати енергоживленням усіх споживачів, додали в "Укренерго".

Публікація НЕК "Укренерго" у Facebook
Публікація НЕК "Укренерго" у Facebook

Раніше ми писали, що 28 жовтня НЕК "Укренерго" продовжила вводити екстрені відключення світла в Київській області.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK