Повірка лічильників: шахраї пропонують свої послуги від імені "Київтеплоенерго"

Шахраї від імені "Київтеплоенерго" розміщують оголошення, де пропонують послуги з повірки лічильників.
Повірка лічильників: шахраї пропонують свої послуги від імені "Київтеплоенерго"
Ілюстративне фото / depositphotos.com

В інтернеті та на дошках оголошень почали з'являтися рекламні оголошення про надання послуг із повірки лічильників централізованого опалення та гарячого водопостачання, які начебто пропонує КП "Київтеплоенерго". Однак ці оголошення є фейковими, повідомила пресслужба підприємства.

Читайте також:

КП закликає клієнтів бути пильними та ретельно перевіряти сертифікати комерційних структур, які пропонують послуги з повірки приладів обліку. Відповідно до закону проводити повірку можуть лише сертифіковані організації з переліку, оприлюдненого на сайті Мінекономіки.

Зазначається, що клієнти "Київтеплоенерго" можуть самостійно обрати організацію для повірки лічильника або скористатися сайтом комунального концерну "Центр комунального сервісу".

Читайте також:

"Згідно з чинним законодавством КП "Київтеплоенерго" не надає послуги з повірки індивідуальних приладів обліку самостійно чи через будь-які сторонні організації, не має договорів з жодною комерційною структурою цього спрямування та не делегує право здійснювати відповідні послуги від свого імені", - йдеться в повідомленні.

Раніше ми писали, що Кабінет Міністрів ухвалив постанову №440, яка передбачає зміну умов повірки лічильників у період воєнного стану.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK