Розраховувався "липовими" банкнотами 20 років: на Київщині затримали фальшивомонетника

Потерпілі з усієї України ставали жертвами іноземця, який начебто платив валютою, насправді ж розраховувався фейковими банкнотами.
Розраховувався "липовими" банкнотами 20 років: на Київщині затримали фальшивомонетника
Поліція Київщини затримала невловимого фальшивомонетника / kv.npu.gov.ua

На Київщині затримали невловимого фальшивомонетника, який близько 20 років розраховувався фейковими банкнотами. Про це повідомила пресслужба поліції Київської області

Читайте також:

Було встановлено, що 50-річний уродженець РФ роками "гастролював" Україною й обманював громадян. Зловмисник на сувенірних купюрах домальовував через трафарети потрібні знаки люмінісцентними ручками, які при перевірці підсвічувались. Таку валюту звичайному громадянину важко відрізнити від оригіналу. 

У масажній студії у с. Софіївська Борщагівка чоловік придбав сертифікат вартістю 3900 грн та розрахувався валютою 200 євро. Поліцейські затримали зловмисника одразу після вчинення злочину.

Читайте також:

Під час обшуку правоохоронці виявили підроблені купюри номіналом 200 євро, трафарети, банківські картки, ручки різного кольору з ліхтариками ультрафіолету, сім-картки та інші речові докази.

Також правоохоронці задокументували ще 5 аналогічних злочинів у Запоріжжі, Черкасах та Києві.

Читайте також:

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру за фактом виготовлення, зберігання, збуту підроблених грошей (ч.1.199 ККУ).

Раніше ми писали, що у Волинській області викрили мешканця Дніпра, який розраховувався фальшивими купюрами в торгових закладах Луцька.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK