На що українські діти витрачають гроші з банківських карток - дані ПриватБанку

Діти, які користуються банківськими картками, віддають перевагу покупкам через POS-термінали й більше купують офлайн.
На що українські діти витрачають гроші з банківських карток - дані ПриватБанку
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Українські діти, які користуються банківськими картками "Юніора" ПриватБанку, найчастіше віддають перевагу покупкам через POS-термінали й більше купують офлайн, ніж через інтернет.  Про це повідомила пресслужба ПриватБанку.

Читайте також:

За даними статистики фінустанови, діти зазвичай розраховуються картками в продуктових магазинах та супермаркетах (53% від загальної кількості оплат), кафе (18%) та оплачують безготівкою проїзд у міському транспорті (16%). 

Через інтернет власники карток "Юніора" найчастіше оплачують мобільний зв'язок, відправляють перекази з картки на картку та купують різноманітні ігри чи розваги.  

На сьогодні платіжними картками ПриватБанку активно користуються понад 750 тисяч дітей віком від 6 до 17 років. Вони мають повноцінний "дорослий" мобільний банкінг у Приват24 із можливістю зручного контролю за витратами з боку батьків.

Читайте також:

Отримати картку "Юніора" може будь-яка дитина у відділенні ПриватБанку. Дітям від 6 до 14 років для цього ще необхідно прийти з батьками, а українці, яким виповнилося 14 років, можуть відкрити собі банківську картку самостійно.

Раніше ми писали, що з 1 серпня 2023 року ПриватБанк продовжив період використання всіх карток на 24 місяці.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK