"Нафтогаз" попередив про шахраїв: як ошукують українців

Шахраї прикриваються "Нафтогазом", ошукуючи українців.
"Нафтогаз" попередив про шахраїв: як ошукують українців
Ілюстративне фото / depositphotos.com

Шахраї в Україні вигадали новий спосіб ошукати громадян. Вони прикриваються "Нафтогазом", щоби збирати персональні дані клієнтів. Про це повідомила пресслужба "Нафтогазу".

Читайте також:

Так, мережею шириться неправдива інформація, що з 22 жовтня "Нафтогаз" розпочинає збір персональних даних онлайн для вирішення питань щодо перерахунку й повернення коштів "Нафтогазом" за доставку/розподіл газу.

У компанії підкреслили, що наразі документи на повернення переплат приймаються винятково в центрах обслуговування клієнтів. Через інтернет не збирається жодна персональна інформація клієнтів.

Читайте також:

Водночас Група "Нафтогаз" активно працює над розробкою та впровадженням онлайн механізму подачі документів для перерахунку та повернення коштів за доставку/розподіл газу. Проте систему ще не запущено.

"Закликаємо бути уважними та обережними: у жодному разі не передавайте свої дані стороннім особам. Довіряйте тільки офіційним джерелам", - йдеться в повідомленні.

Раніше ми писали, що в Україні з'явилася нова шахрайська схема, спрямована на виманювання грошей у довірливих людей. Власне, аферисти телефонують і повідомляють про виграш у 300-400 і більше тисяч гривень.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK