Обмін старих ламп на LED: українцям повідомили про старт нової фази програми

Українці отримали понад 21 млн енергоефективних ламп.
Обмін старих ламп на LED: українцям повідомили про старт нової фази програми
Ілюстративне фото / depositphotos.com

В Україні 5 грудня стартувала наступна фаза реалізації програми безкоштовного обміну старих ламп розжарювання на нові світлодіодні. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Читайте також:

"Продовжуємо політику енергоефективності. Сьогодні стартує наступна фаза реалізації програми обміну старих ламп на світлодіодні. Тепер кожен пенсіонер у відділенні Укрпошти може одразу отримати по п'ять сучасних LED-ламп", - сказав очільник уряду.

За його словами, загалом програма вже продемонструвала відмінні результати. Українці отримали понад 21 млн енергоефективних ламп і цим суттєво знизили навантаження на енергосистему.

Читайте також:

Шмигаль зазначив, що наразі, незважаючи на складні погодні умови та російські атаки, енергосистема України збалансована.

"Планових відключень споживачів немає, за потреби імпортуємо необхідні обсяги електроенергії з країн ЄС", - додав чиновник.

Раніше ми писали, що пенсіонери зможуть безкоштовно отримати по 5 енергозберігаючих ламп у відділеннях поштового зв'язку АТ "Укрпошта" за наявності пенсійного посвідчення.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK