Обмін старих ламп на LED: пенсіонери з Київщини можуть взяти участь у програмі

Пенсіонери, які живуть у Київській області, можуть отримати додаткові 5 LED-ламп у відділеннях Укрпошти.
Обмін старих ламп на LED: пенсіонери з Київщини можуть взяти участь у програмі
Ілюстративне фото / Getty Images

З 12 грудня до програми обміну старих ламп розжарювання на нові енергоефективні лампи долучилася Київська область. Пенсіонери, які там мешкають, можуть отримати додаткові 5 LED-ламп у відділеннях Укрпошти. Про це повідомили в Мінекономіки.

Читайте також:

"Починаючи з 5 грудня, коли в селах розпочався черговий етап обміну ламп для людей старшого віку, громадяни вже обміняли близько 1 млн ламп... Наша ціль - замінити ще близько 17 млн ламп розжарювання на енергоефективні лампи", - прокоментувала міністр економіки Юлія Свириденко.

Для отримання додаткових LED-ламп у відділенні пенсіонерам слід мати при собі паспорт, РНОКПП, пенсійне посвідчення та активний номер телефону. Обмін енергоощадних ламп безкоштовно доступний, доки світлодіоди будуть у наявності. 

Цього разу пенсіонерам не обов'язково відразу мати при собі старі лампи для обміну. Замість цього вони можуть принести їх до відділення Укрпошти протягом місяця з моменту отримання п'яти додаткових світлодіодних ламп.

Читайте також:

У міністерстві нагадали, що українці, які ще не скористалися обміном, можуть отримати до 5 світлодіодних ламп у відділеннях Укрпошти. Також програма продовжує діяти для юридичних осіб: медичні заклади, школи, дитячі садки, поліклініки та ОСББ можуть отримати LED-лампи, подавши відповідну заяву в застосунку "Дія".

Раніше ми писали, що в Україні 5 грудня стартувала наступна фаза реалізації програми безкоштовного обміну старих ламп розжарювання на нові світлодіодні.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK