"Докупив" третю дитину за 2 тис дол: на кордоні з Угорщиною затримали ухилянта

27-річний пасажир мікроавтобуса Mercedes намагався виїхати за межі України як багатодітний тато.
"Докупив" третю дитину за 2 тис дол: на кордоні з Угорщиною затримали ухилянта
Ілюстративне фото / dpsu.gov.ua

На кордоні з Угорщиною затримано двох українців, які намагалися виїхати за підробленими документами. Один із них "докупив" третю дитину за 2000 доларів США. Про це повідомили в ДПСУ.

Читайте також:

Так, прикордонники Чопського загону виявили двох чоловіків призовного віку, які при виїзді з України надали на контроль сфальшовані документи. Один із них прямував автомобілем через пункт пропуску "Тиса", інший - потягом через пункт пропуску «"Чоп (Дружба)".

27-річний пасажир мікроавтобуса Mercedes намагався виїхати за межі України як багатодітний батько. 

Читайте також:

"Закарпатець разом із паспортом пред'явив прикордонному нарядові три свідоцтва про народження дітей. Втім, під час їх перевірки інспектори встановили, що одне зі свідоцтв містить ознаки підробки. Коли чоловік зрозумів, що його обман викрили, він зізнався, що придбав документ через інтернет за 2000 доларів США", - йдеться в повідомленні.

Інший мандрівник, 31-річний іванофранківець, прямував на виїзд потягом сполученням "Чоп - Відень". Як підставу для виїзду за межі Україну в період дії воєнного стану він надав на контроль тимчасове посвідчення військовозобов'язаного та довідку ВЛК про непридатність до військової служби. Обидва документи також виявилися фальшивками.

Читайте також:

Обом чоловікам відмовили в пропуску через кордон. Їх затримали в адміністративному порядку з метою притягнення до відповідальності за спробу незаконного перетину держрубежу. Окрім того, в обох випадках Нацполіції направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 358 ККУ.

Раніше ми писали, що в пункті пропуску "Солотвино" прикордонники Мукачівського загону викрили 45-річного чоловіка, який прикидався багатодітним батьком. Він купив фальшиві документи на дітей, щоби виїхати з України.



ТОП-Новини

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK