У "Дії" не відображається пенсійне посвідчення: що потрібно зробити

На сьогодні в "Дії" є пенсійні посвідчення, видані з 2014 року.
У "Дії" не відображається пенсійне посвідчення: що потрібно зробити
Ілюстративне фото / diia.gov.ua

Особам, яким призначено пенсію, видають пенсійні посвідчення, які також доступні в "Дії". Однак деякі користувачі зіткнулися з проблемою відсутності пенсійного посвідчення в застосунку. Про повідомили в Пенсійному фонді України.

Читайте також:

Так, засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг (портал "Дія") за допомогою мобільного додатка "Дія" може додатково формуватися відображення в електронній формі інформації, що міститься в пенсійному посвідченні. На сьогодні в "Дії" є пенсійні посвідчення, видані з 2014 року.

Якщо пенсійне посвідчення було оформлене раніше, то для того, щоб воно відображалося засобами "Порталу Дія", необхідно подати до Пенсійного фонду України заяву про заміну пенсійного посвідчення.

Читайте також:

Подати заяву щодо оформлення / заміни пенсійного посвідчення можна до будь-якого зручного відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Пенсійного фонду України або дистанційно - через особистий кабінет на вебпорталі електронних послуг ПФУ чи за допомогою мобільного застосунку "Пенсійний фонд".

Раніше ми писали, що в застосунку "Дія" вже доступне електронне пенсійне посвідчення.



x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK